Állományjavító Creative Commons License 2005.09.15 0 0 607

Előzetesen és alaposan tájékozódtam, olvasd el a rovat közeptáját, olyannyira, hogy vagy tízszer magyaráztam el ugyanezt, mind itt, mind a "Gy F - O V. ki volt a jobb" vagy valami hasonló nevű rovatban.

 

Akkor már belefáradtam, nem tekintélyekre hivatkozom most, de azért a számolni tudó úgynevezett jobbos kollégék is a néhány tízeterre tett időközben nyugdíjba ment stb. megkárosításáról beszélnek.

 

Ha valaki nem érti, hogy mivel minden év fordulóján volt (a fenti kárt szenvedetteken kívül mindenkinek) egy plusz havi bér, az annyit jelent, hogy minden évhez rendelhető egy plusz havi bér, azonkívül, hogy a szerintem is szerencsétlen szabályozáűs egyeseknek hátrányt, másoknak meg előnyt jelentett, az szerintem most már ne törtje a fejét és teljesen elégedett vagyok vele, ha bután marad, ugyanis az AB megszüntette a dolgot, méghozzá visszaható hatállyal, és így a kifizetett pénz az előző szabályozás szerint kifizetettnek minősül, azaz (a most kártalanítandó nyugdíjbamenteken gyeseseken stb. kívül) megkapta a pénzét. Az előnyben részesülteknek viszont nem kell azt visszaadni.

 

Ezen már kár verni a csalánt.

 

 

Előzmény: Tamerlán (604)