kígyószisz Creative Commons License 2005.09.15 0 0 296

A kulturált, higgadt hangvételű megbeszéléshez ezúton is gratulálok, ilyen Érden nem szokott előfordulni, polgink nem bírja ki, hogy indulatosan fel ne ugráljon és mindenki szavába ne vágjon. A vége pedig egy hajcihő, nyilvánvalóan.

Hogy mennyi is az az annyi, azaz ki fizeti túl vagy alul a vízdíjat, azaz az ÉTV azon a településen nyereséges-e, és azt más település rovására használja-e fel (ha jól értem, ez egy kardinális kérdés), szerintem így magunkban soha nem fogjuk tudni eldönteni,  Érden is magas a vízdíj, már régesrégen nem 150 Ft, hanem 240. De hogy ez elég-e, hogy fedezi-e a költségeket, arra még nem láttam kimutatásokat-számításokat, miként a tárnoki vízdíjra vonatkozóan sem. Gondolod, hogy enélkül el lehet dönteni, helytálló-e az erre való hivatkozás?

Amúgy a szóbeli ígéretek nem tudom, mennyire kötik a feleket és mennyi ideig. Ezt a  polgitok is tudhatná.

Mivel nem volt versenyeztetés, ezért erről az egyetlen ajánlatról  kell megmondani, hogy jó-e hosszútávon, avagy sem. Az egésszel ez a legnagyobb  baj.   

Előzmény: molnartiby (294)