Garesz
2005.09.15
|
|
0 0
820
|
Hali!
Hát remélem én is, hogy ügyesen betudják majd játszani a raklapokat. Ráadsául a kéménynek is nagyon holnap kellene megérkeznie. Kicsit tele leszünk most anyaggal, még szerencse, hogy a szigetelő anyag maradhat pár hétig a tüzépen.
Egyetértek kriszbácsival, legyetek azért kicsit óvatosabbak az ilyen kényes témák kitárgyalásával ami ennyire személyre szól. Az általánosságban történő ötletelés nem árthat, de azt ne feledjétek, hogy az APEH is nyíltan bevalja, hogy az ellenőrzéseik jó része feljelentésen alapul. Hibáznunk meg nagyon könnyű akkor is ha nagyon nem akarunk. Gyakorlatilag védetlenek vagyunk azok ellen a szakemberek ellen akiknek a feladata az, hogy "megfogjanak" bennünket. Én sem olvastam ki a ptk.-t és az adószabályokat sem fújom kívülről. De mindennek utánna néztem és mentem, mindent elintéztem amit csak kellett. De még ennek ellenére sem alszom nyugodtan. Ennek pedig legfőbb oka, hogy a Jucika néha mást mond itt mint a Mancika ott. Én meg Jucikának és Mancikának is próbálok megfelelni itt is és ott is. Azt mi van ha jön egy Magdika és kitalálja, hogy az a jó amit ő mond?
Na erre senki sem tud felkészülni ebben az országban. |
Előzmény: babydevil (817)
|
|