Mungo Creative Commons License 2005.09.11 0 0 10270

Iszugyi!

 

Ez van a 10238-ban amit válaszként, magyarázatként ajánlottál a feltett kérdésre.

 

 

Én is legalább ötször megmagyaráztam, hogy a bolgók pályái SEM teljesítik egzakt a Kepler harmadik törvényét, az R^3/T^2 egyenlöségét. Legyen itt hatodszor: Az Uránusz és a Mars adatati 0.15%-os eltérést mutatnak ki. A különbözö összetételük miatt meg van sértve a Szabadesés Egyetemessége! A műanyag fogkefék meg a fém csavarhúzók mozgását ellenörizni kell. Ezt csinálja a STEP projekt, ami 150 millió Euroba kerül. Láthatóan nem olyan egyszerü a dolog mint ahogy Te ezt elképzeled!

 

Ezek után megismételném a kérdést, hátha így együtt látva a kettőt, talán lesz érdemi válasz is:

 

Többen, többször is felvetették, ha a brémai ejtőtoronyban elvégzett ejtési kísérletedből levont következtetés helytálló lenne, akkor ezt az effektust miért nem tapasztalják a Föld körül keringő űrkabinokban? Ott ugyanis sokkal hosszabb idő áll rendelkezésre (évekig esnek szabadon a benne lévő tárgyak) és néhány százezreléknyi különbségek is kimutathatóak lennének. Ilyen jelenségről pedig eddig senki sem számolt be. Szerinted mi ennek a magyarázata?

 

Tehát itt most nem a Keplertörvényekről, mégcsak nem is a bolygópályákról van szó, csupán arról, hogy a kiskanál, meg a kávéscsésze, vagy a te hasonlatoddal élve, a műanyag fogkefék meg a fém csavarhúzók az űrállomáson miért nem produkálja az általad megjósolt effektust? Mert ha nincs magyarázat, ez azt jelentené, hogy az elméleted "falszifikálva" van és kár több szót ejteni róla.

Előzmény: iszugyi (10269)