Törölt nick Creative Commons License 2005.09.09 0 0 4017

Hmmm ... Nekem szimpatikus ez a "műhold" törekvés!:-)

 

Tegyük szívünkre a kezünket, és valljuk be  mennyi marhaságot akartunk életünk során megépíteni. Mennyi kacatot lomot, frankó alkatrészt speizoltunk be, és kinek ne lenne otthon szinte kosárszámra félkész vagy akár kész panelok dobozok készülékek tömkelege.... amit egyszer meg akartunk építeni, hogy az majd milyen jól fog működni, és micsoda nagy haszna lesz majd neki.

 

Most pedig, mikor "alkonyul", azt sem tudjuk (legalábbi én), hogy ezzel a sok izével mit kezdjünk - látván, hogy jobbsorsra szenderült amatőr barátaim bánatos özvegyei 5-10 kukát töltenek meg a kincsekkel. Na, nem is hagyok vendéget elmenni tőlem úgy, hogy valami ajándékot ne vigyen - minél nehezebb és nagyobb, annál jobban örülök neki.

 

Semmi rosszat nem látok abban, ha valakinek majd öregségére egy komplett és működőképes műholdja lesz otthon, amit sosem sikerült pályára jutattni. (Nekem is volt egy rakéta hajtóművem, a Burabun sóztam el két éve ... kár volt érte, mert a műholdhoz most jó lenne :-))))   Amíg dolgozunk a feladaton, addig is tanít és szórakoztat. Ha pedig nem sikerül, majd mellénk temetik mint a fehér lovat szokás volt. (esetleg lesz belőle "fogpiszkáló" - ha el nem b..)