samiel Creative Commons License 2005.09.09 0 0 86
Aki csak állítja, hogy zuhogó esőben áll, miközben süt a nap, annak nem biztos, hogy hiszek.

1. Soha ne legyenek boldogabb napjaid, mint a kisebbségi sorban élő magyaroknak. És soha ne „süssön rád a nap” különbül, mint rájuk.
Aki meg könnyes dumák mögé rejti a maga rideg szándékait, azt elküldöm ahhoz, aki mondta neki, hogy csöngessen be nálam, mert az a hülye majd beengedi.
2. Érdekes, hogy a testvéreid rideg szándékairól két olyan párt homályosította fel az elmédet, amelyik közül a nagyobb immár 50 éve szolgáltat ki bennünket, előbb az internacionalizmusnak, majd most annak megenyhült formájának a globalizmusnak. Természetes, hogy retteg attól, az őt irányító kisebbik élősködő párttal együtt, hogy sok évtizedes agymosó munkája menne kárba, ha a határon túliak bozgori tisztánlátása a te fajtád szeméről is eloszlatná a hályogot.
Megírhatnád nekik, ne féljenek amíg téged látnak, bármit tehetnek te hozsannázni fogod a kártevéseiket.
3. aki a lelkemre hatva próbált bejönni, miközben szolgául szegődött a nemzet szétszakítójához
Igazad van. Csodálatos lehetne a magyarok egyetértése, ha a birkamagyarok mintájára mind elhinnénk a 15 évvel ezelőtti KB-KISZKB tagoknak, hogy csak tévedésből árulták a hazájukat 50 éven át, meg hogy utána tisztességes úton szerezték meg a nemzeti vagyon döntő részét. Végül is a saját vakságodat kéred rajtunk számon, amikor nem dicsőítjük az egykori muszkavezetőket. És hát természetes, hogy onnan, ahol állsz a nemzeti oldal tűnik nemzetszaggatónak, mert te nem mozdultál tapodtat sem.

Hogy fogod még egyszer majd szégyellni ezt a véleményedet!
Előzmény: alto (84)