Oker Creative Commons License 2005.09.08 0 0 712

hali

na ja, ő az én kis mitsu-macim. :)  klassznak hangzik a story, örülök, h jól éreztétek magatokat.

nálunk: marzell, bibi, zsófi, thomas (az öreg hal) mctoby (a  sáska) és jómagam (a mammut), továbbá avattunk idén két új kisszeniort, üzsu (jó-) és rebi (rossz-szenior)személyében.

az elején úgy indult, h az öröklődő királyunk nem jön idén, a trónörököse meg késik pár napot. ergó az első 3 nap 100% arra volt kihegyezve, hogy "várjuk a királyt" "mire a felség megérkezik, itt mindennek csillognia-villognia kell" "a király ilyen silány munkával nem lesz megelégedve, jujjujjujj" aztán a 3. nap megérkezett a srác, de nem a király, hanem a saját követe személyében, és bejelentette, h a felség éjfélre érkezik az országba. tűznél fáklyás kisérettel meg is jött, de bevonult azonnal a kert közepén lévő sátorba, ahova bemenni tilos, csak a szóvívőivel kommunikál. ő lett az arctalan király. pár napig ment a para, aztán egy nagy rebellió során leverték a sátorról a lakatot, és kiderült, h igazából nem a király nem akar kijönni, hanem h be van zárva (a törvényes) és a "szóvívők" akartak csak helyette uralkodni.

hozzá kell fűzni a storyhoz, hogy amíg nem volt itt, tűzött a nap. amint megérkezett, másnap reggelre elkezdett esni. 3 napig esett. és a törvényes, kiszabadított király koronázásán kisütött a nap. kicsit se volt flash...

ezután káosz és felfordulás, ország borzalmas helyzetben, torremor zsarol, stb stb. ment az intrikázás és időhúzás, mígnem átvettük a pórázt, és 11-1-es fegyverfölénybe, meg +2 területbe nem értünk ;)

volt para vérfarkas storynk, nagyon erős dr. monroe szigete beütéssel kb. egy hétig, csata-parák és hódítások, horda-para, aztán a végére jött egy ütős darab, kazandor, a mágikus birodalom címszó alatt.

két varázsló kiszabadította a lúdvércet a koronákból, ahova az egy éve be lett zárva. irtózatos hatalomra tettek szert, megölték a királyokat, és erőszakkal egyesítették a két országot egyé, amit a varázsló-tanács kormányoz, közös országlás, kincstárnyitás stb.

telihold éjszakáján elhatározták, h megsemmisítik hh-t és torremort, kitörlik a történelmet, és minden emléket elpuszítanak. meg is rakattak a két néppel egy sacc 3 m magas máglyát, h azon fog elégni minden, meg is gyulladt, mindenki ott ült körülötte, és az utolsó utáni pillanatban a varázslók megijedtek saját hatalmuktól, visszaléptek és elvándoroltak az összes tanítvánnyal együtt.

ha minden jól megy, erre meg fogunk emlékezni minden egyes teliholdkor, egy hatalmas, közös tábortűzzel, háborúban, békében egyaránt.

 

ezután már lassan vége lett, és jöttünk haza, de elég jól zártuk az évet mind játékélményekben, mind a játékban is gazdagon (fegyver, terület, arany ilyesmi...)

én alapjáraton kurvajól éreztem magam, szerintem sikerült egy sokkal jobb kapcsolatot kialakítanom a srácokkal (kicsik, akiknél szobaszenior vagyok) mint egy éve. voltak lehúzós, fárasztó periódisok, meg surlódások, de szerintem ez teljesen természetes.

 

éljen HH! ;)

 

ps: a mostani tábor előtti időszaknak ellentmondva, már most kezdenek a jövő évi ötletek körvanalazódni a fejemben..