Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 27875
Az aranylabdás tréner a saját jövőjéről is beszélt: "Hogy lennék-e a magyar válogatott kapitánya az Eb-selejtezők alatt? Mindezt nem én döntöm el, viszont szívesen dolgoznék tovább a csapattal, de ezt még meg kell beszélnünk az illetékesekkel. Én családostól jól, sőt magyarosan érzem magam Magyarországon. Itt a jövő csapata, jó lenne közösen a siker gyümölcsét leszedni. A mai meccs után már kérdezték is a játékosaim, hogy mi lesz, maradok-e? Úgy vélem, ha a vezetők nem velem tervezik a jövőt, adják át a stafétát az utódomnak, de ha igen, akkor erősítsenek meg a posztomon. Ellenkező esetben a csapat is elbizonytalanodik."


Lothar, ha jól érzed magad a családoddal akkor maradj, más ok úgysincs amiért maradnod kellene, persze mindegy ezeknek, ide jöhetne Mourinho is, megégne ő is, ezeknek a k-európai, a füvőn hancúrózó srácoknak elég egy k-európai ócsó edző is.
Nincs magyar futball.
Ez a Lisztes egyébként csak vicc ugye??? Bár biztos jó játékos ha a Wigant, + annyi klubot visszautasított, állítása szerint,
bruhahahahahahahahaha

Különben meg a jövő évi vb-n ki a fasz fog arra emlékezni, hogy Zlatan dobálta-e magát vagy sem, csak az eredmény számít , vegyétek már észre, mire mondjuk Kerekes megtanul labdát kezelni vagy Torghelle, addig kiöregszik, és így tovább.