ellenforradalmár Creative Commons License 2005.09.07 0 0 71

-Mint a teljes jogúról sem. Ezt a parlament dolga lett volna meghatározni és eldönteni.

Amihez (akár a teljes jogúhoz is) tehát a választópolgár biankó csekket adott volna az Országgyűlésnek.

 

Megint ez a kétmilliós szám, és ilyen önpusztítóan kárörvendően, ami csak egy elzanzásított bolsevik internácitól telik.

A 25%+1 fő azonos szavazatát a népszavazásról szóló törvény írja elő, a személyeskedésedhez pedig annyit: vedd be a kisfiam apja faxát...

 

Hozzászólásodnak ez a bekezdése számomra egyszerűen kizárja, hogy az első mondatának első része igaz legyen.

 

Apám galántai, édesanyám érsekújvári. Nagyapámnak (Vígh) autójavító üzeme volt Újváron, Bosch-Opel vezérképviselettel. Aki felvidéki, ellenőrizheti. Magam '55-ben jártam először a szülőhelyükön, korábban nem lehetett.

A Benes dekrétumokat Magyarországnak kell követelni, hogy tegyék hatályon kívül őket...

 

Miért nem várható el ez a szlovák parlament kormánypárti magyar képviselőitől? Ők a mi érdekeinket nem képviselik odaát? Nem egyoldalú ez így?

 

Budapest és Magyarország minden 1920 előtt készült épületében, létesítményében, teljesítményében, eredményében, statisztikájában teljesen egyenjogúan benne foglaltatnak a határon túlra kerültek áldozatai, vérei, munkái és adóforintjai.

 

Akkor tehát nekünk viszont a határon túlra került értékekhez van jogunk. Ahhoz hogyan férhetünk hozzá? Hoz valamit abból leendő állampolgártársunk?

 

Ha úgy gondolják, hogy nekik most ez kell a boldogulásukhoz, akkor teljes joggal kérhetik, követelhetik a határon túlikat megillető magyar állampolgárságot.

 

Kérhetik, de nem követelhetik. Teljes joguk pedig végképpen nincsen rá.

 

Minden Magyarországra települni akaró USA-beli, Ausztrál, kanadai, Nyugat-európai, Izraeli polgár, akár soron kívül is megkaphatja másodikként a magyar állampolgárságot. A teljes jogút.

 

Ezt a butaságot honnan vetted?

 

 

 

 

Előzmény: samiel (68)