Kriza Creative Commons License 2005.09.05 0 0 327
Hát igen, azt kell, hogy mondjam, majdnem ilyen miatt nem ment Jakab elsőbe, mert attól féltem, mindenki nagyobb lesz nála és elveszti az önbizalmát, ami amúgy is elég csekély mértékben van neki. De egyelőre lelkes, pozitívan nyilatkozik, és az oviban tényleg nem lenne helye már a régi-új csoportban.

A könyveink Apáczaisok, majd megnézem a betűket, ha hazahozta őket a fijam :))

Mi közben megjártuk a boltot Emmával, meg nyílt egy klassz turkáló az úton, vettem egy jó kis mexx gatyát 400 pénzért Jakabnak :)) Nehét eset, utáljaa farmert, mást meg nem nagyon gyártanak kisfiúknak...
Zso, áldottam drága nevedet az úton, ez a PP mózeses kocsi a kedvenc babakocsim az összes közül, pedig ugye van tapasztalatom bőven :))) Annyira tuti tolni, megpakolni, kényelmes Emmának - most is durmol még tovább a garázsban benne :))-, a szívem szakad meg, hogy nincs sportrész hozzá :(((( Elhoztam a PP Milanot az ismerőstől, egy 10 éves modell, ami nagyjából mindent tud, amit az újak, kivéve a tolókar magasságát nem lehet állítani, na az nagyon hiányzik nekem, és ez a testvérfelálló dolog a halálom rajtuk, folyton összeverem rajta a lábamat.
Előzmény: zso70 (324)