Nem tudom, hogy ugyanarra gondolunk-e.
Amire én gondolok, az a 85/185-ös busz Ihász utcai megállójánál van, a 4 toronyháznál, a négyemeletes szalagház mögött. Kerített, középen van az ajtó és semmi beton, csak fű, gumilap és kavics (a fiamnak nagyjából pont emiatt nem tetszik - meg azért mert túl csendes :) ) Csap a mászóvár felőli részen van, a szalagházhoz közelebbi oldalon, a padok mellett - nem tudom, vajon működik-e.
Gyanús nekem, hogy ti a bariba (Barátság park) jártok (Szlávy esetleg Kőér utcai megálló) - ott régen is, most is sok játszótér volt - 3 felújított van ott is. A "legbabásabb" a Komszomol sétány akarom mondani Dér utca ;) közepén van, régen volt ott víz, de most nem tudom, meg van egy babáknak való az emlékmű mellett a fenyőfákon túl. A harmadik tér a beszakadós gödör mellett van, főleg nagyobbacskáknak való, utoljára az ominózus beszakadás előtt 3 órával jártunk ott :( azóta nem, pedig jó kis hely "nagyfiúknak".
De ha már fennt vagytok a 85-ösön (a 185-ös nem jó!), akkor érdemes egyszer megnézni a Sportligeti új játszóteret (Harmat utcán végigmenni, az Újhegyi úti kereszteződés után kb. 150 m-re) A vízcsap működése esetleges, inkább vigyetek innivalót.