hunRAT Creative Commons License 2005.09.04 0 0 26596

Elolvastam az indexnek a cikkjét "Gera betlije, Hajnal vaksága, Torghelle sűrítése"

címmel! Hát ha van a magyar újságírásnak alja akkor az alá sikerült beásnia magát ezzel a szemét, mocsok, tetű szemlélettel az indexnek! Régóta tudom, hogy ezen a hírportálon elvétve akad minőségi cikk, párttatlan értekezés vagy akármi olyasmi amiért az ember "újságot" olvas!

 

A magyar foci ott tart ahol tart, de ha ilyen tetves mocskok mint a kedves " Ághassi Attila " publikálhatnak, akkor az újságírás sajnos mégbűzösebb sártengerbe fetreng mint a focink!

A magát írónak képzelő hazátlan tetű értékelése negatív szemléletű, szenzációhajhász, hazug és véletlenül sem emel ki egyetlen pozitívumot se!

Neki mint sehonnai szarházi zugfirkásznak semmi de semmi alapja, joga (és mint láthatjuk tehetsége) minősíteni még a saját szubjektív véleménye alapján sincs bármely futball válogatottat! Csak és kizárólag önmagát, az index békafasza alatt lévő színvonalát és a hazai futball légkört, mely mindenbe negatívumot keres minősítette!

Nekem mint olvasonak viszont jogom van a szaros médiatermékét minősíteni, mégpedig dupla nullásra!

Akit az anyja nem tanított meg arra, hogy bármely kis sikernek is örüljön ami a hazájával, az azt képviselő bármely sportemberrel kapcsolatos az szintén értékelésként a dupla nullást érdemel...

Menjen a picsába  az ilyen.