Tisztelt ME!
Már-már azt hittem, az idők során megtanult végre olvasni! :o)
Tévedtem! (De én legalább beismerem!)
Ha visszaolvasná a vitát kiváltó beírásaimat ez ügyben, hamar megtalálná azt a passzust, melyben arról írtam, hogy a terveket megváltoztatták az egyezkedés során, így alakult ki a második ütem végső terve, és költsége.
Azt is megírtam, hogy a harmadik ütemhez további 170 - nem 133, hanem 170 - millióért lobbizik a város, döntés jelenleg még nincs, reméljük, sikerülni fog! (Bízom benne, hogy Ön is ezért szurkol!)
Tudja az lett volna a legszebb, ha egyetlen év alatt felépül Fehérváron egy tökéletes stadion! Egy olyan, ami nem csak a mostani normáknak felel meg, hanem mondjuk a következő évtizedének is. A vágyaknak ugyanis nincs felső határa, csak emlékeztetőül: "Merjünk nagyot álmodni"!
De - szerintem - felébredni is merni kell, és amikor az ember a realitásokkal találkozik, jó, ha nem menekül vissza az álmokba, és motyog álmában, vagy félkábán össze-vissza, hanem nekilát, és megoldja a valóság diktálta helyzetet. Még akkor is, ha az elmarad az álmoktól.
Ami a másik dolgot illeti:
Nyugi, meglesz a tételes felsorolás, leellenőrizheti, pontról pontra. Kicsit hosszú lenne ide bemásolni, de majd elolvashatja a Mi újság?-ban.
Annyit elárulhatok, hogy meg van a lista, most ellenőrzöm, a szám - már a végösszeg - a lista alapján stimmel.
Tisztelettel:
Esti János