Gabeszka Creative Commons License 2005.09.03 0 0 302

Hahó!

Jó a topik! És sok az ismerős nick!

 

Üdv Kriza, Lovászi, esztike... (a 3 gyerek mellett nincs időm végigolvasni, csak az elmúlt 1 hetet:))))

 

Asszem én itt nehezített helyzetben vagyok a 3 fiúval, bár ebből még csak 2-t érzekelek, tekintve hogy a legkisebb alig másfél éves, még nem sok vizet zavar. A nagyobb Jakussal egyidős (és egy méret!!!, neki is bejött a suli!), a közepes meg 5 éves.

 

Szerintem a suli-ovi-bölcsi-különórák szervezésének a titka a közelség. Meg kell próbálni mindent a lehető legkisebb körben megoldani. Vagyis sztem nem érdemes egy jó hírű isi vagy ovi kedvéért átfuvarozni a fél várost (pláne bkv). A nagyobbnak érdemes olyan különórát válsztanai, ami alatt a kisebb esetleg még oviban van (pl. én tavaly f3-ra vittem úszni, és épp visszaértem az oviba a középsőért)

A kicsire jött apukám vigyázni, de ha nem tudott, akkor is aludt annyit a kocsiban, hogy a 40 perc úszást kibírta. Vittem babakocsit, kaját, tartalék cuccokat stb.

 

Az igaz, hogy eléggé megbámulják az embert 3 kölökkel, de én erre büszke vagyok!!

 

A hosszú itthonlét zavar már kicsit, így tavaly belefogtam egy posztgrad képzésbe, hogy valami értelmeset is csináljak

(mano!!! lehet 3 gyerek mellett is tanulni, bár volt hogy nagyinál voltak 1-2 napot a vizsga előtt:))

És persze tervezem a munkát, talán leszek olyan szerencsés, mint zso:))

 

És nagyon jó lenne még egy kislány, nagyon jó dolog egy baba, de mivel egyrészt nem tuti hogy lány lesz, és minden gyerek megnől, ami azt jelenti, hogy kis gyerek kis gond - nagy gyerek nagy gond, asszem sajnos itt a vége. A 3 gyerek az cél volt a férjemmel, és örülök, hogy összejött, egyelőre szépen növögetnek, szeretetben. Én mindenkit buzdítok további babócákra!!