Herthinho Creative Commons License 2005.09.02 0 0 69

Tisztelt versenybizottság!

 

Nem szeretnék a sz*rkeverők népes, ám nem túl népszerű társaságához csatlakozni, de az ob3 Nyugati-csoport helyzetét át kellene gondolni mégegyszer, amíg nem késő! (Lehet, hogy már késő...)

 

Szóval, ha Kanizsa tényleg megszűnik/visszalép (én személy szerint nagyon sajnálnám!), akkor marad 4 csapat a Ny-i csoportban! Ez oda-visszavágós alapon mindössze 6 meccs az egész szezonban!!! Kiírás szerint tornarendszerben megy a dolog, vagyis összesen 3 torna kerülne lebonyolításra szeptembertől májusig! Az elnök úr szavaival élve ennek így tényleg "semmi sportértéke" nem lenne!

 

Kérem a VB-t, ha még lehet, hogy ezt gondoljuk át újra! Nyilván problémás a versenykiírást utólag megváltoztatni, de talán még lehetséges!

 

Ötleteim is lennének:

1, Ne csak oda-visszavágót játszunk a Ny-i csoportban, hanem oda-vissza-oda(-vissza?). Így a 6 meccs helyett játszhatnánk 9-et, vagy 12-őt (6 ősszel, 6 tavasszal).

 

2, Ez talán nehezebben kivitelezhető: Kanizsa kiválásával 14 ob3-as csapat maradna (ha jól számoltam), ezeket újra lehetne osztani az előző szezonhoz hasonlóan K-i és Ny-i csoportokba (7-7 csapattal). Így mindkét csoport csapatai szintén 12 mérkőzést játszhatnának az év során.

 

Természetesen, ha Nagykanizsa nem lép vissza (úgy legyen!), akkor az egész irományom értelmét, érvényét és okát veszti!

 

Várom az érintett csapatok, a VB és az Elnökség reakcióit, véleményét!

 

Köszi!

radolaci

Ajka