Törölt nick Creative Commons License 2005.09.01 0 0 12179

Szia Meduza!

Szerencsére már nem aktuálisak a 12024-ben írott dolgok, gondolatok, de muszály volt kiírnom magamból, mert annyira nyomorultúl éreztem magam. Ha tehetetlennek érzem magam akkor dühös is leszek, sajna... Szerencsére ez elrendeződött.

Gratulálok a fiad esküvőjéhez, biztos feltöltődtél kellemes élményekkel, szeretettel!

Én is átgondoltam a dolgot, és más szakképesítést megszerzését tűztem ki célul. Beadtam a jelentkezésem Szombathelyre, környezetvédelmi szakelőadó leszek ha elvégzem. Autodidakta módon szeretnék tovább foglakozni a grafológiával is. Képzeld én is úgy találtamk, hogy nagyon rondán írok kézzel, de kíváncsi lennék, hogy egy szakértő mit olvas ki belőle. Lehet, hogy elküldöm, hogy elemezzék ki, tudod ingyen is van ráadásul.

Az afták ahogy jöttek úgy múltak el 1!!! éjszaka alatt! Mindig ez van, kenhetem bármivel, ha nem akar elmúlni akkor ott marad, de viszont valamikor csodával határos módon fél nap alatt eltünnek. Gondolom ez a nem tökéletes immunrendszerem számlájára írható.

Én az uccsó kemó után 4-5 hónappal futottam bele egy szájüregi gombás fertőzésbe, arra is bóraxos ecsetelőt kaptam meg persze tabit. Ez a bórax mindenre jó???

Ha olvasni akarsz a grafológiáról és esetleg a tenyérdiagnosztikáról, akkor figyelmedbe ajánlom a két kedvencemet:  Dr. Kosutány István: Kézvonalak-embersorsok. ISBN 963 15 37021

A grafológiás pedig: Dr. Agárdi Tamás Grafológiáról mindenkinek

Előzmény: Kandirozott Meduza (12177)