Szia Bucika!
Én csak dél ota nem olvastam a fórumot,de már nem győzöm.Először is válaszolok a grammos kérdésre.Kb:két evőkanál mehet abból is(nem nagyon púpos,olyan átlagos)ha főétkezésre kapja,az kb:annyi,mint 2 gombóc fagyi,tehát olyan 8-10 dkg.Ha nasiként kapjaa száraz táp mekké,akkor egy picit púposabb evőkanállal adhatsz neki bátran az úgy 5dkg.Egyébként nem kell ennyire kiméregetni meg ilyenek,annyira nem kell a "szabályokhoz" ragaszkodni,azok csak útmutatás céljából vannak :o)
Édes Denike!Most döbbenek rá,hogy ezek a kis szőrmókok,mind oldalt fekve alszanak oldalra nyújtott lábbal,olyan édik ilyenkor,azt hittem csak az enyémekilyen "dilik",ogy így alszanak.
Kiwiki!Ne aggodj Polly miatt,amíg Te nem leszel otthon,Ő majd alszik és hamr megszokja az új napi rendet,sőt,majd kelt is egy idő után.
Sajnáljatok kicsit engem is!!!! :o) Nekem hétfőn kezdődik a fősuli,minden reggel 6 körül fog indúlni a buszom Békéscsabára,minden nap( hétfőtől-csütörtökig)reggel 8-ől du.6:30-ig lesz órám és úgy 20-21 h-ra fogok nep mint nap haza érni.Szóval nem lesz sok időm,de talán így könnyebben túl leszek Celinen,bár már mindenhol az Ő képe van,nem tudok túllendűlni a dolgon.Tudom,hogy nagyon jó helyen van,gondoljátok,hogy oda adtam volna az én kis Drágám,ha a Krisztáék nem lettek volna olyan szimpatikusak!?CSak még nagyon hiányzik,tudjátok 10 hónap hosszú idő volt (Bár így mostmár kevés)és annyira össze nőttünk,nagyon sok nehéz pillanatban Ő volt az én kis vígasztalóm.Ti nem tudjátok,a Krisztina már sejti,hogy Celinnenek hatalmas szíve van,Isten hatalmas ajándéka a kis Drága!különleges kutyuli nagyon!
Szia Krisztina!
Gondolom már mész haza,vagy valamihasonló!Remélem megnyugszik a kis Drágám,ahogy haza érsz,szeretgesd meg nagyom.Ja,eszembe jutozz valami,ha beszélne Hozzá a Gábor,lehet könnyebben megnyugodna a kis Csöpetem,turbékolni kell Neki mindig!Ölelgesd meg helyettem is!
Képzeljétek el,véletlen amiko vittem ma sétáltatni a többi kis ebem(Szuzit,fréját,Artúrt és Cleopátrát)szóltam nekik név szerint,hogy jöjjenek és véletlen mondtam Celine nevét is(megszokásból)és a kutyáim elkezdtek rohangálni a lakásban,keresték mindenhol,aztán leültek sorban elém és elkezdtek ugatni meg sírni!Hát majd megszakadta szívem!Próbálok Nektek küldeniképet Cleopatráról,Ő Celine tesókája,egy alomból valok,aztán ha majd tudok,csinálok képeket a többiekről is és felrakom azokat is!