Lehet ismeritek a Baraka utazási irodát!
Ha nem, szerintem érdemes megnézni: www.baraka.hu
Marokkóban jártunk velük, és ott 21 nap sátorozás volt a programban. Végülis erre az alkalomra vettük a sátrat, és egyéb felszereléseket. A túravezető szerint maximum 5 euró európában egy éjszaka/fő, de ez átlag.
És vlük európában azért elég jó kempingkben voltunk, főleg azok után állítom ezt, miután me gjártuk Nyivicét, és Baskat.
Miért állít az ember sátrat, ha nem azért, mert természetközeli, kicsit kalandos, és olcsóbb szállást remél?
Ha egy lakókocsifaluban kell 2 üdülő család közé sátrat verni, az a legkevésbé természetközeli. Egyáltalán nem csendes, és olcsó sem a maga 15eurójával!
Ráadásul a neten böngészve keresek kempiungeket! Lehet tényleg segg vagyok? Mért egyenlő a kemping=helyszínen lévő lakókocsi-val?? Ha sátras kempinget keresek a neten, azt hogyan hívják??
Egyébként meggyőződésem, h ogy a 15 eurós ár amit mi láttunk nem drága. Csak nem ilyen kis sátorral áram nélkül kell igénybe venni. Ha például egy lakóautó érkezik baromi nagy elősátorral, és vanna 5-en, már megérheti ez az összeg. Főleg ha belegondolunk, hogy nekik az áramfelár is megéri, hisz van elektromos fűtésük, légkondi, elektromos sütő, tv, rádió, 100w-os izzók....
Ha a lakóautó 5eurót csenget az áramért, megérem. De én a szerencdsételen fényképezőgép feltöltésért is adjak annyit?
Ha itt még hozzá veszem, hogy a kempingnek van strandja, ahol adnak napágyat, napernyőt, nem is annyira gáz. De én ilyen dolgokat nem akarok igénybe venni! És ha nem akarom, nincs kedvem kifizetni sem. Gondolom ez azért érthető, és nem minősül szarrágóságnak.
Tehát a kérdés: Hogyan csinálja egy utazó meg azt, hogy egész napos utazás után megalszik egy extra szolgáltatásoktól mentes kis sátras kem pingben? Mert ugye egy egész napos túra után sötétben keresni kempinget elég nehézkes. Kénytelenek voltunk eddig a táblákat követni. este 10 kor már nem megyek végig megnézni "megfelel e a hely", hisz úgysem látom, ráadásul másnap reggel megyek tovább!!!!
Lécci! Ti hogyan találnátok pusztán alvásra kempingeket?? A part legyen 10 kilóméterre! De legyen tisztálkodási lehetőség, legyen csend, és fű!
Valaki azt írta ezeket nekem kell megoldani! Hogy? Vigyek fűmagot? Vagy mozgó wc-t??:-((
Laci