Partus Creative Commons License 2005.08.31 0 0 2499

Szia Djt !

Szia Zolitex !

 

Természetesen vannak negatív esetek, és vannak progbéma nélküli vásárlások. Ezek szerintt én szerencsésnek mondhatom magam.

A latex cuccok drágaságára már én is felfigyeltem, pontosan ezért nem licitálok rájuk, hanem inkább a lakk ruhákra. ( Aki szereti, azoknak nagyon jó pvc ruhák is bezserezhetőek... ) Azokra viszont ésszerű pénzügyi határok között reális eséllyel lehet pályázni. Persze vannak trükkök, ahogy már írtad is. Nem szabad licitálni a ruhára, csak az utolsó órában, mert akkor nem srófólják fel az árát a 2-3 nap alatt. Valószínűleg minden eladónak van egye beépített embere is, mert gyanúsan túllicitálnak rögtön, ha még az eladó szemszögéből kicsi a vételár. A licitálók listájából láthatod, hogy hány vevő verseng. Ha kevés, akkor érdemes az utolsó órában, félórában nagyobb összeggel überelni, mert akkor nem biztos, hogy a többi rádlicitál. Ha meg igen, akkor vigye..

 

A német nyelv valóban nem akadály, egy szótárral könnyedén elboldogulsz.

A postaköltségben valóban van rizikó, hogy biztosítással, vagy anélkül, normál postai csomagban vagy DHL-lel köldje .... Hát, ezt neked kell mérlegelned, mi mennyit ér. Egy 100 € -ós kabátnál a 30€ -ós postaköltség megéri, egy 30€ -ós ruhánál már csak az egyszerű, 10€ -ós posta küldés a célszerű...

 

A fizetésnél az igaz, hogy a banki átutalás és az átváltás költsége 1000 - 1500 forint, de legalább biztonságos, és a bankkártyád adataival nem tudnak visszaélni..

Persze, előtte találd meg a legkedvezőbb bankot, mert igen nagy a szórásuk..

Zolitex ! Ne add fel, mert nagyon jó cuccokat lehet szerezni, ha szerencséd van.

A rendelésben szívesen segítünk, ha elakadsz a némettel.

 

Üdv. Partus

Előzmény: zolitex (2498)