djt-122 Creative Commons License 2005.08.30 0 0 2496
Hali.
Én is szoktam a német ebayról rendelni,de azért nem ilyen sürün.Jól nyomod,mert ha a postaköltséget nézed 20 EUR +bankköltség 10 EUR szorozva 2 vel!Csak 60 eur havonta a postának!!!!
No mindegy a te dolgod.
Már többször irtam erröl az ebay témáról de nagyon nem olvassák azért itt leirom a saját tapasztalataimat.
Tehát.Elöször is a latexcuccokra a németek is rá vannak izgulva ugyhogy nem sok esély van rá hogy megkaparinthatsz egy komolyabb ruhát,mert az utolsó pillanatra nagyon felnyomják az árakat.A Másik.Az gyöz akinek gyorsabb net kapcsolata van vagy tökeerös és eleve annyit igér hogy a többiek nem akarják überelni.Ezek tények!De sofort kaufen feliratu termékeket vehetsz azonnal,de ezek árai majdnem annyiak mintha valami shopban vásárolnál.
A postaköltségen szerintem nem érdemes spórolni jártam már ugy hogy ma más hordja a megrendelt kabátomat,szóval a 17-20 eur megéri,bár drága.Fizetni lehet western unionnal is de ezt meg kell beszélni az eladóval ,vagy hitelkártyával,de általában banki átutalást(Überweisung) kérnek az eladók ez meg bankköltséggel jár.Az OTP bank ,ha személyesen intézed a külföldi átutalást akkor kb 4-5 nap ha CIB internetbank akkor már másnap ott a pénz.Bár a cib banknál eddig mindig volt 10 eur bankköltség.
Nem tudsz németül?Nem bonyolult mondatokat kell irni hanem alapmondatokat,mondjuk kiszótárazva.Ezeket azért általában megértik,bár kicsit csodálkoznak hogy MO ról érdeklödöm,de utána közlik hogy drága a posta de ha vállalom akkor küldik.Példának itt egy érdeklödö mondat.
Hello.Ich bin eine ungarische fetisch freund und möchte kaufen eine latexcatsuit für meine frau.Deine anzug bestellen aus ungarn?Wenn ja bitte informieren die versandkosten nach ungarn.Danke........
Szóval ilyen és hasonló mondatokkal lehet operálni,ha meg a méret érdekel,akkor elküldöd a méretedet és megmondják jó e.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Ilyenek vannak:körpergrösse-testmagasság
Brustumfang-mellböség
taille-derék
hüfte-csipö
Ezek az átlag szavak de mondom szótárral is megy.Szerintem angol oldalra nem érdemes rámenni,onnan még drágább,és sok ár még mindig fontban van kiirva
Elöre kell jelentenem hogy nem fikázok senkit de azért az ebay nem olyan olcsó mint aminek látszik,szóval rizikó!!!!!
Egyenlöre igy ennyi jutott eszembe.
Előzmény: Partus (2484)