Gummiboy Creative Commons License 2005.08.29 0 0 2481
Sziasztok !

Lassan itt a szeptember, vége a nyaralásoknak, kezdôdnek az iskolák, na meg megint 1000-el meló. Mi is most töltöttünk egy remek hetet Münchenben. A város évrôl évre szebb és modernebb lesz. A városban volt egy kis felfordulás éppen felujitottak, 1-2 villamos vágányt de ennek ellenére szuper volt a közlekedés. A taxikban már nem is igazán kell a sofförnek ismerni a várost, mert gps van nekik beszerelve. Mondtuk a cimet a pali beirta és már mutatta is neki a helyes irányt természetesen ugy hogy az esetleges utlezásrások dugók ne essenek utba. Amúgy 1km 1eu-ba került.
Természetesen nem csak a turisztikai látványosságokat ejtettük útba.. :)
taxik
Szóval....
1. Sétáló utcai szexshop-ok :)
Gondolom sokan közületek, ha nem mindenki már járt idehaza a tectus-ban. A tectus méretének kb a fele kinálata meg kb a 10x-ese. Igaz itt latexbôl nem a nagy márkák vannak, de pl. a nálunk kapható "Sharon Sloane" nev? cuccokból a teljes választék megvásárolható. (Bármelyik shop-ban) Továbbá folyékony latex, latex granulátumok, különbözö szinekben, stb. Mindenféle eszközök, a szolid s/m határáig. Filmek, ruhák, cipôk, csizmák, cd-k, könyvek, magazinok, persze mind ezek különféle témákban.(Latex, s/m, bizarr, homo, stb...)
2. Speciális üzletek. :)
Ezek már inkább a "szakosodott" :) embereknek szól. De még mindig a "nagy" nevek nélkül. Leginkább Latex és bôr cuccok, és kiegészitôk. Gázmaszkok, könny? és nehéz gumi ruhák, maszkok, keszty?k, csizmák, eszközök. Orvosi felszerelések (t?k, fertôtlenítôk, keszty?k, elektro, stb...) A cuccok minôsége már jóval magasabb mint a szimpla sex shop-osoké sajnos az árak is, de ! még mindig nem a csillagokban járnak.
3. A "nagy" nevek :) (DeMask, Marquis, stb...)
Aránylag kis üzletek, de a választék és a cucc... wow... maga a menyország, az árakkal együtt :D Persze azért lehet találni 1-2 olcsóbb darabot is. A DeMask-ban most augusztusban 20% os árengedmény volt, minden amit vásároltál a számla végébôl -20%
GG vel éppen ezért itt költöttük a legtöbbet :) Gondolom ezeket a boltokat nem kell leirnom mennyi mindent vehettek itt, az üzletek on-line shop-jai mindent elárulnak.
Ja ! még valami természetesen vannak próbafülkék, és mindent amit akarsz felpróbálhatsz.
Utunkat aztán hétvégén megünnepeltük a müncheni Kitty Cat Club-ban. Ahol éppen a Kitty 4. éves születésnapi party-ja volt. Közel 450 ember volt jelen a partyn. GG-vel remekül szórakoztunk, néhány lánnyal "egészen közeli" :) barátságot is kötöttünk.
Részletekrôl talán privátban :DDD
Sajnos fotózni nem lehetett, de az egyik "játszó" szóbában csináltunk néhány képet :)
Exclusive csak nektek ... :))
Gummigirl in Kitty