Zivos Creative Commons License 2005.08.28 0 0 2797

Mivel a statikus sorra is kell ido, igy nyilvan nem 13 orai beesesre gondoltam, hanem 10-11 -re, es a helyi/kornyezo lakosoknak. Mi mar 7 utan Radomban voltunk, 8 utan meg mar a bazison. 4 oraval tobb alvas azert nem artott volna. Persze 650 km -rol nehez kicentizni, es inkabb koran erjunk, mint a vegere. Amugyis tapasztaltuk, hogy a lengyelek 1xuen nem tudnak vezetni.

 

Rivoltot semmi esetre sem igy. Valoszinusitem, hogy szombat korai indulas, es valahol a kornyeken aludni. 1 napot nem nehez eltolteni Olaszorszagban/Ausztriaban. Vasarnap a program utan haza. Nagyon sok volt 1 ora alvassal az 1.3k km.

 

Mig29: Mivel volt egy Mi24 -es hosszu bemutato is utana, kevesse valoszinu, hogy csak ezt roviditettek le. Persze a kulfoldi gepeket nehezebb megkerni a roviditesre, de ez lengyel volt. Szemre az egyik srac 10G feletti figurat saccolt, ezert gondoltuk, hogy akar a pilotaval, akar a geppel lehetett valami. De feltunoen hamar lelepett, es nem hiszem, hogy ez az 1 gep hianyzott a zarokotelekbol.

Előzmény: Hülyesamu (2796)