AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.08.28 0 0 96

Hogy mivel töltöttem az időmet? Hajajj, ha ezt fel tudnám sorolni... attól függ kinn voltam e  a kertben (kertvárosban éltem), vagy benn a lakásban? Kinn a kertben ugróiskoláztam, labdáztam, saraztam ha eső esett, szánkóztam ha hó esett, loptuk a gyümölcsöt a fákról, bujócskáztunk, fogócskáztunk, homokoztunk, köveket, kavicsokat gyüjtöttünk, pici várost építettünk, ugyanis a többi gyereknél se volt még tévé (mondom még fel se volt találva), szóval voltak játszótársak doszty, különös tekintettel pl. Ratkó Annára ugye...  

Bent meg rajzoltam, babáztam, olvastam, társasjátéékoztunk - ha más nem volt, gyufiztunk, ehhez egy doboz gyufa kellett csak, az asztal szélére állítottuk, úgy hogy a nem képes fele legyen felfelé, felpöccintettük, és attól függően ért pontokat, hogy hogyan állt meg. Ha a nem képes felével az 0,  ha a képes felével akkor 2 pont, ha azon a felén ahol a gyufaszálat végighúzzák akkor 10 pont, ha meg azon ahol a fiókot ki lehet belőle húzni, akkor 25 pont volt... volt mindenkinek x dobása, és attól függött ki nyert, kinek lett legtöbb pontja...  öltöztetőbabának ruhákat rajzoltam és vágtam ki... nem is tudom már mennyi mindent csináltunk azon kívül, hogy mondjuk ugye el kellett menni a tejért, mert ki kellett söpörni, meg megágyazni, és más hasonló dolgokat elvégezni.

 

Még olyan is volt, hogy összegyűltünk és énekeltünk (mondjuk ebben az öcsém nem nagyon volt partner, de a szomszéd kislányok igen). Annyi mindent lehetett csinálni, de unatkozni én soha nem unatkoztam. Ha más nem volt, akkor mindeféle történetet képzeltem el magamnak.

Előzmény: Törölt nick (94)