flétóunfan Creative Commons License 2005.08.26 0 0 193
Szárnyakat adna vágyaiknak
2005-08-25 18:45

Ha Zubek János, az MSZP korábbi sajtótitkára az elmúlt hetekben Magyarországon tartózkodott volna, akkor tisztában lenne azokkal a tényekkel, amelyek az elmúlt időszakban elhangzottak a Malév privatizációval kapcsolatban. Bízunk abban, hogy az ÁPV Rt. ügyvezetése és igazgatósága nem hozza hátrányos helyzetbe a magyar államot és a Malév Rt. a közvagyon részeként továbbra is magyar nemzeti légitársaság marad - írja közleményében Papcsák Ferenc.

Közlemény

Ha Zubek János, az MSZP korábbi sajtótitkára az elmúlt hetekben Magyarországon tartózkodott volna, akkor tisztában lenne azokkal a tényekkel, amelyek az elmúlt időszakban elhangzottak a Malév privatizációval kapcsolatban.
Zubek János egyedül maradt, csakúgy, mint az MSZP, aki egyedüliként továbbra is kiáll a Malév előnytelen privatizációja mellett. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség után, mind az MDF, mind a másik kormánypárt az SZDSZ is ellenzi a Malév Rt. értékesítését. Teszik mindezt a nyilvánosságra került adatok és tények birtokában.
Bízunk abban, hogy az ÁPV Rt. ügyvezetése és igazgatósága nem hozza hátrányos helyzetbe a magyar államot és a Malév Rt. a közvagyon részeként továbbra is magyar nemzeti légitársaság marad.