Niko1 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 153

Sziasztok, nekünk is 3 gyerekünk van, 11, 7 éves és 11 hónapos. A két nagy fiú és lány, a kicsi pedig  fiú. Mi azt a "hibát" követtük el, hogy a pici örökbebaba. Na ezt nem érti a falu. Csak akkor elfogahható az örökbefogadás ugyanis, ha nincs "saját" gyereked:(( Gyorsan ki is gondolták, hogy ez biztosan a szocpol miatt van.

Ismerősre rá is kérdeztek, aki erre csak annyit mondott, te törölgetnéd 18 évig valakinek a "valagát", csak a szocpol miatt, és különben is nézd meg az autót a ház előtt, nem lenne egyszerűbb kisebbre cserélni? Na erre nagy a csönd, csak a sutyorgás folyik tovább. Még jó, hogy nevetünk rajta:))

A három gyerekre eddig nem érkezett semmilyen megjegyzés, talán azért mert mindig az az első mondat, hogy nem is láttalak terhesen:))

Egyébként nálunk a picivel már sokkal könnyebb, mint annó volt a 2 naggyal, mert most van 2 segítségem, akik állandóan cibálják, tépik, szeretgetik, puszilgatják a kis "ördögünket", aki mindezt göndör kacajokkal hálálja meg.

És még ingyen tankönyvet is kaptunk, igaz év végén vissza kell adni kiradírozva, így már megrendeltem a pótpéldányokat:))

Niko

Előzmény: esztike11 (151)