esztike11 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 151

Ez baromi jó, mármint, h azért vállalunk 3 gyereket, mert sok a juttatás!:-(( és mennyi  a kiadás!:-( Mellesleg nekem is van egy ismerősöm, aki azért szeretne egy harmadikat is, h több családi pótlékot kapjanak és megkapják majd a 3 gyerek után járó szocpolt. Gáz.:-(

 

Autóülés: hujujjujj!!!:-(( Egy centit sem és a 3 gyereküléssel is frászban vagyok egész úton, h egy barom ne jöjjön belénk. Amióta gyerekeim vannak, valami iszonyatmódon nagy a felelősség bennem ( ez természetes ), mindig parázok, mert most még "csak" egy Skoda Favoritunk van, amiben ugye nincs légzsák és egyéb extrák. Ez is fő szempont nálunk az autóvásárlásnál, amit most ütünk majd nyélbe, most sikerült kiválasztani végül 2 hónap után, h melyik legyen a szerencsés.:-) ezen is parázok, pedig nagyon jól vanank bekötve a gyerekek, el sem tudom képzelni, h egy gyerek ne legyen biztonsági ülésben.:-( A másik, amikor mondogatják, h elég lenne már a nagynak a magasító. ÁÁÁÁÁÁ!

 

Családunkban is utaznak így, egy felnőtt ölében egy gyerek bekötve ( basszus megkérdezték a rendőrségen és lehet!:-( ), próbáltam érvelni, férjem is, nem ment. Pedig nagyon értelmes, kedves emberek, nagyon szeretem őket. Ezért is vagyunk kiakadva férjemmel. Ritkán mennek így, de akkor is. Grrrrrr.

 

Én mégha a sarki boltba is megyek, bekötöm magam, egész egyszerűen nem érzem jól magam öv nélkül.:-( És ha viszünk valakit, mindig szólok, h kösse be magát, HÁTUL IS!