Törölt nick Creative Commons License 2005.08.24 0 0 98

hihihi... én a 20(!) érettségi talinkon hatalmas pocakkal jelentem meg. és volt, aki már az unokája fotóját mutaogatta :-)))

 

esztike, nálatok a 10-en "Ők már a 2. diplomájukat kezdték, külföldi EU-s állások felé kacsintgattak ( lakás, több éve tartó biztos kapcsolattal, pasival mögöttük )Mondták, h még jó sok évig nem akarnak gyereket, még utazni akarnak, dolgozni, satöbbi. Ilyen szarul rég éreztem magam, mint akkor. És nem magamat sajnáltam, hanem őket, de nagyon, h fogalmuk sincs miből maradnak ki. Sztem nekik nem is lesz gyerekük, bár talán egyszer "benő a fejük lágya".

 

sztem ne sajnálj minket! most akkor jelentsem büszkén, hogy végre nekem is benőtt a fejem lágya? mert utaztam, dolgoztam, tanultam, de csak most, hogy szültem, nőtt be? sztem meg ezzel biztosítottam, hogy nem lesz gond visszatérni a gyerekek után.

 

Herr X, képzeld, felháborító, én még búvárkodni is akarok! :-))) 2 éve a fejemet lehajtva, odaadóan nevelem a gyerekeimet, sehova nem járok. sztem megérdemlem, hogy a 40. szülinapomat egy meleg tenger mélyén ünnepeljem. ugye azért nem bűn ez? :-)

Előzmény: esztike11 (88)