Babóné Creative Commons License 2005.08.24 0 0 93

Vissza a munkába: Babco, örülök, hogy neked sikerült! Viszont az én környezetemben inkább nem ilyen példák vannak :( 3 gyerekkel nem fognak kapkodni az ember után, ha van is egyetemi végzettsége, meg két nyelvizsgája :( 4 órás állás meg csak álmaimban létezik :( Nem tudom nálunk hogyan alakul majd, mondjuk egyenlőre nem téma, a legkisebb még csak most volt egy éves.

 

Negyedik gyerek: életkorilag még beleférne bőven (29 vagyok), apa terveiben 3 év múlva szerepel. De lehet, hogy addigra én is odaleszek újra egy kisbabáért (bár a mostani ogzós-éjszakázások mellett ez nem tűnik annyira reálisnak).

 

Meg ez a 3+ gyerek az anyagiak mellett nyilván függ attól is, hogy az ember lányának a párja mennyire vesz részt a gyerekek körüli dolgokban. Enyém férj nagyon sokat dolgozik, de mindig hazajön fürdésre, vacsira, kis játékra. Hosszú évek alatt sikerült elérni, hogy hétvégenként már csak nagyon ritkán dolgozik, és sokszor felpakolja mind a három gyereket és viszi őket mindenfelé, hogy egy kicsit szusszanni tudjak, ha szükségem van rá. Meg ő sokkal jobban kapható mindenféle hülyéskedésre mint én.

 

Akartam még valamit, de kiment a fejemből...