zso70 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 73

hmm.. es ki lehet az? egy gyerkocot ismerek, aki odajar oviba, fiu, s nemreg koltoztek el a hazunkbol.. es, asszem nagycsoportos es egyke   ???

 

Ugy elgondolkodtam ismet ezen a karrier-csalad cuccoson, s rajottem , hogy en si bort iszik.... tipus vagyok, mert mindjart munkahelyet valtok, s alapvetoen a munkahelyi "kieleguletlensegem " miatt. Persze az uj hely egy karriersitabb munakt kivan, mikozben ugy gondolom, hogy megsem nekem valo. Na, jo, tudom, gyagyas vagyok, nekem kellene ebbol kilepni, csakhat az anyagiak, s arrol nem is beszelve, hogy senki nem ugrandozik korulottem, hogy fogadjam el a 4 oras allas ajanlatat :))

 

 

iskola, AMK, vagy Foti itt a kornyezetben- bar, igy, hogy egy mar kijarta az alsotagozatot az utobbiban, nem valoszinu, hogy pl a kozepso gyerket odavinnem. Az AMK pedig tulsagosan kotott tandrendje miatt nem jon be, kvazi, ha vmi miatt nem oke, akkor nem  igazan tudod elvinni 4., vagy 6. utan.Meg  a Bajzat mondjak, de magas az osztalyletszam, s az igazgato egyfajta politikai nezetet vall, amit en pl. nem tartok magamenak.....

Előzmény: piglet (70)