piglet Creative Commons License 2005.08.24 0 0 70

Érzelmileg elférne nálunk is a negyedik, de a racionális akadályokat is figyelembe kell venni, mert ennek a 3nak felelősséggel tartozunk. Ha jól belegondolok az én terveimben a 2 vagy a 4 gyerek szerepelt:-) Az utóbbi úgy, hogy kettő + kettő később. Most a három elég. Van másik három gyerekes barátnőm, aki amúgy rém közvetlen lány. Ha vele elmegyünk pár órára dumálni, akkor biztosan akad olyan helyzet, amikor nem mulasztja el közölni, kettőnknek van hat gyereke. Aztán lehet találgatni, hogy kinek hány:-DDD

 

Nálunk az autó 307SW. Ebbe is belefér még két ülés. Ma pont elhozom hozzánk a másik barátnőm fiát is az oviból (zso70 szerintem te ismered is őket;-)). Ezt duplán élvezem.

 

Megdöbbent tekintetből a legaranyosabb az volt, amikor mentem haza a 3 gyerekkel az oviból, battyogtunk, és a lányzó sorolta, hogy ki hogy következik sorban életkor szerint, de ebbe belevette a barátnőm három gyerekét is. Az utcán szembejövő ezt hallhatta meg, rendesen kerekedtek a szemei:-)))))

 

Nálunk a szervezés most még viszonylag egyszerű volt, ez lesz az első év, amikor az ovi utáni programok már eltérőek lesznek náluk. Aztán jövőre nálunk is elkezdődik az iskola. És ha a kisebb nem ugyanoda fog járni, akkor külön élvezet lesz a kétféle iskola, és az ovi a kicsinek. Jön majd nálunk is a filofax.

 

(Zso: te tudsz valamit a közeli sulikról, hogy melyik jó? A Homoktövis nem érdekel, mert a rajz és az ének nem gyere be)

Előzmény: zso70 (56)