esztike11 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 64

Sziasztok!

 

Jó ez a topik!:-)

Nekem 3 gyerekem van, a kisfiam 3 éves, a lányaim 14,5 hónaposak. Mindig is 3 gyereket szerettünk volna, igaz a 3.-at kicsit később, nem is kicsit, jó pár évvel, de így alakult!:-) Szerencsére!!:-)

Iszonyú nehéz, nem tagadom soha, de nem cserélnék senkivel! Én is megkapom sokszor a szánalmas pillantásokat, főleg, h "Jézusom, szegény fiatalasszony" és tsai, de néha kezdem azt hinni, h többségben vannak a "csodáló" tekintetek! A legkedvesebb hozzászólásokat az idősebb néniktől kapom, ezek számomra tényleg szívet melengetőek!:-) Tény, h sokan meglepődnek, mert még csak most leszek 29 éves, h 3 gyerekem van! Főleg a karriesta cicák!:-))) De büszke vagyok baromira!

 

nagyon ritkán elgondolkodom, h nem lett volna-e jó, ha fordítva csinálunk mindent és előbb az alapok, aztán a család, de nem bánom, h fiatalon belevágtunk. Most a család mellett építgetjük az alapokat úgymond, ami nem is olyan könnyű ( lakás van, de majd házat szeretnénk, úgy 10 éven belül:-) ), de mindenünk megvan szerencsére. Így is lehet!:-)

 

A nagy most megy óviba, nem tudom, mi vár ránk. Az lesz gáz, ha érte kell menni valamiért, mondjuk még a beszoktatási időszak alatt, ha nem bírja, felcuccolni a másik 2 gyereket, stb. Nem sok segítségem van sajna, pedig lehetne.:-(( De sebaj!

Imádom nézni, ahogy egyre jobban eljátszogatnak egymással, ahogy figyelik egymást a játszón!:-)

 

Mi most veszünk majd Opel Astra Caravant, 2-3 éveset, 10 légzsákosat. A kombik és egyterűek jók, csak a pénztárca szabja meg, ki mit vesz és az igények. Nálunk még a Scénic futott, de francia autót nem szeretnénk. 3 ülés ezekbe tuti befér, ha a Skoda faviritunkba be tudtuk tenni hátra a 3-at, akkor a többiben nagy gáz nem lehet!:-)