artillery Creative Commons License 2005.08.24 0 0 5650
Sziasztok!

Ha már olyan sokszor felemlegetjük az elnök urat...Úgy hallottam, hogy nagy ellenzője a zengőn építendő radarállomásnak. Érdemes egyáltalán érvekkel győzködni, hiszen úgy sincs különösebb beleszólása a dologba, vagy muszály lenne őt is meggyőzni?
Bár szerintem az már eleve szomorú lenne, hogy ha az ország első embereként ugyan úgy gondolkodna egy ilyen fontos, az ország biztonságát érintő kérdésben, mint egy zöld.
Témához némileg kapcsolódva. Szerintetek megérné, ha vásárolnánk egy E-2D Advanced Hawkeye-t? Békeidőben is rendkívül hasznos lehetne, és jóval kevesebb fehér folt lenne az ország légterében, viszont közel sem kerülne annyiba a fenntartása, -illetve az esetleges elvesztése- mint egy E-3-nak.

De, hogy taxxx-nek is mutassak egy alternatívát, az talán még olcsóbb lenne, ha közt. elnök urat ültetnénk fel egy Cessnára, és onnan solymolná a határon átsodrósó rác aktivistákat..../Na. Így korán reggel meg is alkottam a Hawkeye legújabb verzióját. A US Air Force könyörögni fog a licencért/ ;-)

Üdv!