MECSI Creative Commons License 2005.08.19 0 0 297
Nemtom mik a lehetőségeid vagyis mit tudsz megoldani pénz nélkül de nem lessz olcsó amit tervezel. A vázhoz hajlító gép, hegesztő gép; nem elektródás kerítés hegesztő, a gépi munkáról nem is beszélve + elektrónika+ festés stb stb....... például lábtartó váltó fékkar motor befogatás sárvédők azok tartói és még sorolhatnám az apróságokat amik több időt elvesznek mint amiken idáig gondolkodtál

Csak hogy ne unatkozz:))))

Hajlító gép az nincs de azthiszem megoldható pár km-rel arrébb, havernál. Védőgázas ívhegesztő akad a cégnél CO-argon keveréket használunk, ezenkívűl a cégnél akad még köszörűgép (olyan mint az eszterga) hengeres felületekre koronggal szalaggal kívül belül tud, hagyományos asztali köszörű 3 méretben. Vertikális marógép, Nagy pontosságú fúrógép+osztófej, Kézi multi köszörű 2 méretben. meg még apróságok amik egy szerszámosműhejbe kellenek. Jóban vagyok a fiúkkal is :-)
elektronika: elvileg működött a kocsi mielőtt széttszedték, bízom benne hogy a gyújtás+kábelek még most is o.k. a töltés még kérdőjeles de ezen majd akkor agyalok ha beröffen a gép és már gurul. A villanytól egyébként nem félek,haverok vagyunk, már ráztunk kezet a 230 és a 400 Voltossal is:-) Most komolyan, amiben nincs túl sok tranzisztor meg hasonló állatok azzal még elboldogulok. Erős áram sem gond, a versenybiciklimen anno 4 db lámpa volt elől, 3 dinamó, 1 lampi hátul + külön féklámpa első hátsó fékre is működött. Akkor 12 éves voltam azóta fejlődtem.
Festés a cégnél van 7,5 bar a hállózatban stabilan, hétvégén csend van, pár kocsit már fújtak ott. (igazából ha menni fog a gép akkor már némi pénzmagot az igényességre is tudok majd szakítani)
A többi meg jön sorjában a fórumra (számítok aktív tanácsadásodra) ha kint lesz a moci a kaszniból. Tény, hogy van még mit agyalni, de ezt szeretem benne(bizonyos határig).
Elsődleges cél hogy saját erejéből guruljon akár festetlenül is, ha ez meglesz akkor jönnek a felszerelések, ha minden stimmel és a még nem fentlévő de már kitalált extráknak is fent vannak a fülek stb., akkor szétkapom az egészet és jön az igényes festés meg ami még kell.
Előzmény: Mnagy (296)