Leslie01 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 180

Amúgy Jamie minden szempontból a sorozat feketebáránya volt. Jó két évig szerepelt, de mégsem került ki soha a főcímre sem. Míg jóval jelentéktelenebb szereplők is voltak a főcímben.

Jamie-t szinte mindenki utálta a sorozatban is. Jockey az első perctől kezdve. Ellie és Samantha persze először dédelgette, de mikor kiderült, hogy az Olajtársaságra tart igényt, onnantól még utáltabb lett. Southforkból is el kellett tűnnie. Végül a Társaságból sem kapott semmit, mert a bátyja, Jack közbelépett. Aztán kénytelen volt az örök szerencsétlen Cliff-fel vigasztalódni.

Mindennek a tetejébe ő az egyetlen a sorozat történetében, akit kétszer is kinyírtak. Először Pamela álmában felrobbantották, aztán ugye mikor Pam felébredt, akkor Jamie is élt. Utána meg lezuhant hegymászás közben. Az alkotók is nagyon utálhatták. :)

 

Jack viszont közkedvelt volt érdekes módon. Amint megjelent,már ott is volt a főcímben.

Jockey-ék is kedvelték, hiszen kezdetben ő volt a Társaság megmentője. Persze nem ingyen, 10 %-ot kapott a részvényekből. Aztán Bobby halála idején Jockey vele akart dolgozni, szövetkezni. Pamela ellen ugyebár, aki Bobby részét örökölte.

Amúgy amilyen életvidám, jópofa fickó volt, amikor a sorozatba jött, olyan megtörten és életuntan távozott.