Szia,
szerintem ez az évjárat olyan 700-900.000 Ft körül mozog álapottól függően. Az 1.4-es télen városban szerintem ugyanúgy 9-10 l körül fogyaszthat. Hosszú távon viszont nagyon jók 7 l-rel ellehet menni velük. A Gázosítást én nem ajánlanám. Nem vagyok se szerelő, se autó szakértő, de 1.4-es Corsa gázosításról még nem hallottam?! Mert nagy köbcentis sokat fogyasztós autóknál ok, de egy 1.4-es Corsanal? Mit mehet az a gép, ha amúgy sincs annyira a helyzet magaslatán?:-))
Bár az 1.4-es Sport és 1.4-es SI változatok nem is annyira rosszak:-)
De Te tudod...
Remélem picit tudtam segíteni.
Arra hogy vásárlásnál mire figyelj oda csak annyit tudok tanácsolni vigyél magaddal egy szerelőt, vagy aki ért hozzá. Előzetesen én a rendszám alapján lekérdezném a kocsi múltját a biztosítónál... Nagyon nem szokott velük gáz lenni, amire különösebb képpen jobban oda kellene figyelni mint bármilyen más típusnál.
Amikor én mentem Corsat venni a tetőre figyeltem, mert volt sajnos olyan aminek hullámos volt és ugye ott gáz lehetett valamikor:-)
A motorháztető és lámpa közötti hézagok, szóval csupa olyan dolog ami más autóknál. Szerintem a féket nézd meg, ne ijedj meg, ha úgyérzed sokkal jobban kell nyomnod, erőteljesebben mint egy másik autónál, szerintem ez Corsa hiba. Meg a szokásos vészvillogó beragadva marad, de nem ez lesz a legnagyobb probléma:-))
Üdv,
Tünde