part Creative Commons License 2005.08.16 0 0 7807

igazad van phantom, a hibát ott követtem el hogy nem egyből azt mondtam hogy egy fúrót egy barkácsboltból lehet megvenni. (mea maxima culpa)

mivel nem pesti vagyok, így nem láttam értelmét hogy címeket keresgéljek vagy elmondjam hogy én szegeden hol vettem, hiszen aki pesti az nyilván jobban tudja hol vannak efféle boltok. (barkácsbolt)

a másik része pedig a dolognak az, hogy senkit nem gondolok annyira amatőrnek, hogy ne jönne rá magától, hogy egy kis barkácsfúrót hol érdemes keresni.

az pedig, hogy hogyan lehet egy festenivaló figurát vagy bármit ami nagy és nehéz ebben a kategóriában kézreállóvá tenni a festés idejére, nos az nem hiszem hogy az alapfokhoz tartozik, mert nagyon sok haladót láttam már szakszerűtlenül előkészíteni a későbbi remekművet. (ennek ellenére pompás darabok születtek, elmosódik néha a határ a "fokozatok" között)

de remélem nem haragszol, hogy tippeket adok egy másik makettező kollégának, (még akkor is ha nem ez volt szorosan az eredeti kérdése) amiket akkor is tud hasznosítani ha már a fiók tele van jobbnál-jobb fúrókkal?:)

tényleg, mi van akkor ha az egész városban nem lehet kapni fúrót (kicsi a valószínűsége, de mit lehet tudni?), akkor nem fog haladni a munka..?

ebben az esetben jól jöhet még amit javasoltam...

frikinek (köszi a dicséretet, egyébként semmi különös nincsen nyár van) igaza van abban, hogy mindenki a saját kárán tanul, de talán ez elkerülhető lenne ha a egy segítkész javaslatot nem egyből a kukába dobunk, mielőtt átgondoljuk.

számtalan módja van még egyébként az ilyen nagyobb figurák rögzítésének, de mivel nem ez volt az eredeti kérdés (ami igaz is) így nem terhelek vele senkit, bár mások is olvassák ezt a topicot akik esetleg hasznát vehetnék..

a jó tanács ingyen van és aranyat ér..

azt hiszem ez a topic erről szól, vagy erről kéne hogy szóljon..

Előzmény: phantomII (7802)