Galahed_ Creative Commons License 2005.08.16 0 0 3731

Szia Csogu!

 

Csak most találtam ebbe a topicba, gratula a hozzállásodhoz nagyon sok jó tanácsot irsz.

 

Néhány dologgal nem értek értek egyet (csak elenyésző és szvsz lényegtelen kérdésben és gondolkodtam , hogy egyáltalán szóvá tegyem -e)

 

Szóval:

Olyan ( helyezést elért) testépitővel nem találkozol aki ne enne húst.  A tejet valóban kerülik a ( hulladék kajának tartják annak rendkivül kicis tápanyagtartalma és anyagcsere-sebbeség csökkentő hatása miatt).

 

Sajnos a húsmentes táplálkozás nem mindenkinek jó, környezetemben is van olyan ember ( rengeteg vega, vegetariánus ismerősőm van, és minden tiszteletem az övüké) szóval van olyan ember akinek már az orvos tanácsolta ( fiatal 30 éves ember) hogy egyen húst , mert már nem mozogtak az izületei, a kezén csikorogtak az inak (a megfelelő zselatin, kenőanyag hiánya miatt) Hiába volt megannyi kivizsgáláson, nem találtak semmit... Képzelheted mekkora kín volt neki hús legyűrni...  De meghozta az eredményt néhány hét alatt lassan javul a mozgása...

 

 

Ezért ( és nemcsak ezért) sajnos azt kell mondjam hogy hogy a növényekből származó fehérje csöppet sem egyenértékű az állati eredetű fehérjével. Van akinek a szervezete tolerálja és remekül el van vele, és van akié nem ( A barátomé sajnos nem...)

 

A többivel maximálisan egyetértek, gratula mégegyszer a segitőkészségedért :-)

 

 

Előzmény: csogu (3725)