Saválló akkor már jó helyen van:))), bár nekem Sarti akkor is jobban tetszik...Ő meg ment a családhoz, meg nem kellett keresgélnie.
Mi is a part miatt mennénk megint a beachre lakni, ott a legjobb a homok és nem is mélyül gyorsan. Meg szeretnek a srácok a sziklás részen túlra is mászkálni, az is közelebb van. Viszont a pékség nálunk napi program volt, ahhoz jól jött volna állandóara 2 bicaj - azért 2, mert jó társsal menni.
A Galini nagyon tetszett, meg elég nyugis helyen is van, meg tengeri kilátás... A Makedon, amelyikben mi voltunk, nagyon közel van a parthoz. Jövőre 4-5 személyest szeretnénk bérelni, ebben csak 2-3 személyesek vannak. Most uatzással együtt csomagárban vettük, így megérte. Én is néztem a partmenti ap.házakat, legtöbbnek szép nagy erkélye volt kilátással az Athosra. Ráadásul a keleti fekvés miatt is jók, mert csak de. süti a nap. Bár elég szelesek, nálunk is az egyiknek pont ilyen volt a fekvése: ugyanúgy fúj a szél, mint a parton. Persze ez melegben nem baj, sőt.
A mi ap.házunkban tényleg csak magyarok voltak, meg mellettünk is. A többinél azért nem volt 100%-os magyar arány.
Most is a jobb és a még jobb között válogatok a szállás ügyében, ill. mindegyik helynek más az előnye. A faluban biztos nem szeretnék lakni a zaj miatt. Meg persze a kocsi is...
Nagyon macerás dolog ez a nyaralás tervezés:)))))))