MentátNé
2005.08.12
|
|
0 0
18
|
Mivel sokan mesélték, hogy a császárt érzéstelenítésben végig érezték, ha nem is fájt de a rángatást igen, én az altatást választottam. Nekem programozott csaszi volt az ikrek fekvése miatt.Még a gyerekorvosunk is azt mondta,hogy jól döntöttem. Gondoljatok bele, hogy nem véletlen, hogy semmi hasi műtétet nem csinálnak érzéstelenítésben csak a császárt. Ha annyira jó módszer lenne, akkor senkit nem altatnának hasi műtétnél. De mivel a hüvelyi szülés is fáj, hát bírja ki az anyuka a császárral járó fájdalmat. Én előtte szültem két gyereket hüvelyi úton, ha választani kéne a császár egyszerűbb. Nem fáj, gyorsan megvan és utána a hasam egyáltalán nem fájt. A szülészem, aki 60 év körüle, tehát nem kezdő, azt mondta, hogy a praxisában egy ekzén megtudja számolni hány olyat látott, hogy az altatás miatt a kicsi is bealudt. Merthogy ezzel győzködik a kismamákat, hogy ne akarjanak altatást. Engem is próbáltak, de nem hagytam magam, fel van véve a szülés videóra, a második baba még félig bennem volt és már sírt. Ennyit a bealvásról, viszont mivel volt helye elbújni, igencsak könyékik turkált bennem két doki mire megtalálta. Hát nem lett volna kellemes dolog ezt átélni. |
|