Klexi Creative Commons License 2005.08.10 0 0 2610

Sziasztok!

Örülök, hogy látok végre egy vidám hozzászólást, merthogy én is amondó vagyok, hogy érdemes volt kilátogatni erre a repnapra! Számomra pörgős, érdekes volt a légibemutató szombaton, mindenki nagyon tetszett, Bagira százados és a belga F-16 talán a legjobban, mindenféle szakértelem nélkül. Vasárnapra maradt a statikus feltérképezése. Az is nagyon tetszett. Meg az, hogy -talán csak szerencsém volt- mindig olyan társaságok ültek körülöttem, akik szintén nagyon élvezték a bemutatót, így jó volt a hangulat. Valaki nehezményezte a korlátozó kerítést. Gondoljátok, hogy egy olyan fegyelmezetlen társaságban, ahol a szülő a KÉT éves gyerekére nem tud odafigyelni, az emberek egymást löködve nem próbálnának minél közelebb kerülni a mozgó gépekhez? Ezt inkább kihagynám. A forgalomról csak annyit, mivel én pénteken lebuszoztam a hírös városba, mondván, felderítem a terepet -és bejártam a várost-, semmiféle dugóval nem találkoztam:-) Szerintetek volt olyan a látogatók között, aki a Palikék produkciója miatt jött ki?   

Előzmény: Ercsa (2608)