eraserboi Creative Commons License 2005.08.09 0 0 289

A topic leírás "Orbán vetése beérik" (helyesen leírva, kedves vitaindító) sora természetesen az egyik "oldal" láthatóan kéjelgő provokációja. Van, aki mindenről "arra" (természetesen Zorbánra, ki másra?) asszociál. Szánalmas, ahogy a két oldal vagy mifene olvtársai egymást cukkolják, miközben egyszerűen szégyen, hogy egy ilyen dolog ma Magyarországon megtörténhetett. A bőrszín alapján történő kirekesztésnél meg az efféle dolgokon alapuló eszmefuttatásoknál kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni. Ennek ellenére nem igaz, hogy a Magyar Sziget erről szólna, ez már a médialufi része. Tavaly magam is eltöltöttem az eseményen 1 azaz egy napot koncertlátogatás céljából, és való igaz, hogy láttam a négyezer ember között 25 militáns külsejű szúrós szemű kopasz alakot, azonban ez nem határozta meg az egész dolog arculatát. Viszont azt sem tagadom, hogy az arcok ott voltak, és zavartak. Ennél azért több abnormális figura bír császkálni a Szigeten... mégsem mondom, hogy a Sziget az "azok" (kívánság szerint behelyettesíthető) gyűjtőhelye.

Nem értem, miért esik nehezére néhány embernek elitélni a Magyar Sziget provokáló vendégeinek és a szervezőknek a fenti esetben tanúsított magatartását, és a té ellenoldalnak öt percre leszokni az orbánveszélyre történő módszeres onanizálásról. Nem lehet egyszer véletlenül eltekinteni a fröcskölésről, és kimondani, hogy nem erről van szó?