hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 20
A SZOCIALISTÁK NEM FELEJTENEK

MTI/mszp.hu, 2005. augusztus 9.

A párt most nem kívánja alkalmazni Ron Werbert

 

Zuschlag János nem lesz országgyűlési képviselő – mondta Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese kedden reggel egy televíziós műsorban.

„Teljesen egyértelmű az álláspontom (...), Zuschlag János nem lesz képviselő” – közölte a politikus kérdésre válaszolva az MTV Nap-kelte című műsorában. Az elnökhelyettes közölte: természetesen ezt a folyamatot demokratikusan és az MSZP belső szabályainak megfelelően viszik végig.

A Bács-Kiskun megyei Zuschlag János, az MSZP országos listájáról került az Országgyűlésbe 2002-ben; mandátumáról 2004 októberében mondott le a Terror Háza előtt tett, a nyilasterror áldozatainak emlékét sértő kijelentése miatt.

Szekeres Imre a párt választási kampányára vonatkozó kérdésre válaszolva kijelentette: nem folytatnak tárgyalást Ron Werberrel, az MSZP korábbi kampánytanácsadójával. Arra a kérdésre, hogy esetleg nem voltak megelégedve vele, a politikus elmondta: Ron Werber a 2002-es kampányban elvégzett egy feladatot. A munkájáról azoktól kell érdeklődni, akik dolgoztak vele. Most nem kívánják alkalmazni.