Égensétáló Lukács Creative Commons License 2005.08.08 0 0 2529
Erről mi is beszélgettünk ott a "népesebb oldalon", tényleg lehetett volna nagyobb parádét rittyenteni. Ahogy azt Móricka (ez esetben én) elképzeli, ahogy te is írod, oda kellen elküldeni a MiG-29-et bemutatózni, hogy arról a helyről valami jó gépet várhassunk vissza. A nem jön össze arra vonatkozott, hogy még így is előfordulhat hogy valaki mégsem tud eljönni. Én úgy gondolom, hogy ennek nem lehetne pénzkérdésnek lenni, mert a repnap egyrészt a legjobb toborzó alkalom (ki ne akarna ezekkel a masinákkal száguldozni?) Másrészt országimázs. Ha pl. repült volna a MiG-21, a Szu-22, a Mig-29 mellett, plusz a jugó-román típusok az már eladható az angoloknak (hirdették ezt kint?). Ott minden koszos vidéki repnapon tízezrek vannak és megél öt-hat rep. újság a rep. buzikból. Ha még vagy két orosz nagvast le lehetne Kecsóra csábítani, az 100 fontból egy angolnak amolyan mini MAKS lenne. Száz fontot pedig egy hét alatt lehet odakint keresni, négy órában, árufeltöltéssel.
Szóval szerintem nem volt rossz a repnap, két éve ugyan jobb volt. De a lényeg az, hogy rengeteg benne a lehetőség amivel simán a térség első számú repnapja lehetne.
Előzmény: Ramius (2526)