ZsuR Creative Commons License 2005.08.07 0 0 69
Koszonom stiglinc, valoban errol nem tudhatok - nem is tudok. Tenyleg felhaborito, hogy a tudatlansag tanit.

Amit mi tudunk tenni, pontosan az amit te leirtal a masik hozzaszolasodban - ami tul nehez ahhoz, hogy elovasd, ne vedd meg.

Nalunk egy mafajta kampany van - mar irtam rola, hogy hogyan tartsd a kertedet kozel a termeszethez. Na ez szep de nem sokan teszik.


Az allergia meg mas kerdes, de szo-mi-szo, ha kertben vagy, tobb a lehetoseged ra, hogy valami allergiad elojojjon (OK, lakas is, mert a sok bezart ter - nem hinned el, sokan evekig nem nyitnak ablakot, mert vagy az airkondi, vagy a futes megy, vagy csak felnek attol, mi jon be kinntrol amire allergiasak lesznek), a levegotlenseg, a por ami a sok szonyegpadlotol van. . .

Sokat kell meg tanulnunk.

Ami az en agyamat irritalja, az az, hogy az allergia az ember agyaban van - ertsd: kepzelt betegseg, valojaban nem letezik.
Lehet ez az "irts ki mindent" onnan jon, hogy a sok allergiat kelto anyag ellen nincs mas vedekezes?

A gyogyszerekkel en is igy vagyok ahogy leirod. Csak akkor szedem, ha nagyon muszaj, akkor is megvalogatom, mit es mennyit. Az orvost kikerdezem alaposan - ha nem ertek vele egyet megyek mashova (pl chemo utan azt javasolta az egyebkent jo orvosom, szedjek egy gyogyszert ot evig utokezeslesnek - aminek a mellekhatasa, ha nagyon elenyeszo szazalekban is, de rak volt. . .).

A jo dolog az, hogy most mar tobb lehetoseg van arra, hogy onalloan szerezzunk ismereteket - csak a forrast kell tudni megvalasztani.

Előzmény: stiglinc (65)