ShamLee Creative Commons License 2005.08.07 0 0 169

Udv ujra Brnobol!

 

A felkialtojelet tenyleg nehez megtalalni, de azert nem lehetetlen :)

A tegnapi nap igen jol sikerult, bar az elso felidoben voltak ketsegeim a meccs veget illetoen. Tamadasban nagyon nem ment, es a szerb kapus nagyon jol vedett. A masodik felidoben vegre belejott Laluska Eszti, valamint szelre is kiterjedt a jatekunk, es sikerult forditanunk. A vedekezes ujfent remek volt (mar-mar durva), a masodik felidoben nem egyszer maradt foldon szerb jatekos. A roman birok ugyan eleg jelentosen probaltak ellenunk tevekenykedni, de ezt is elbirtuk. Hoffmann Kitti megint oriasit alakitott.

 

A nap masodik meccsen a csehek hatalmas biztatasban reszesultek, felidoben mar 6 gollal vezettek, aztan a japan kapus elkezdett vedeni, es onnantol kezdve jottek fel az azsiaiak. Egyetlen egyszer vezettek, egy utolso masodpercben elert szabaddobasgollal. Igen komoly siras rivas kovetkezett eztan cseh reszrol, a jatekosok abba akarjak hagyni a kezilabdat, meg sem koszontek a szurkolast (ez azert bunkosag volt, mert tenyleg mindent megtettek/megtettunk).

 

A koreai meccset kihagytuk, majd a nap utolso meccsen a lengyelek kicsit nehezkesen ugyan, de vegul megvertek az ukranokat, akik ennek ellenere is tovabbjutottak. A merkozesre megerkezett 5 ukran szurkolo, akik allando attrakciot nyujtottak a maradek nezonek, mert elotte iszepen felontottek a garatra.

 

Gyertek minel tobben, mert kell a biztatas a lanyoknak!