Törölt nick Creative Commons License 2005.08.06 0 0 223
"(T?)te orulsz hogy egyenlotlen a vizumgyakorlata?

Nem. De a magyar fél nem teljesíti (nem tudja) az általad is említett felt3teleket. Minden ország magábn és belsö ügye, hogy ki(ke)t és milyen feltetelekkel enged be. Ha ti kiirjátokaz "usakok" számára a vízumkényszert elfogadom.
3 dolgot tehetek:
1. Kérek/veszek egy vízumot
2. Nem megyek
3. Kiváltom a magyar útlevelemet

"Orulsz hogy amerikai gyarmatositokent barmikor bejohetsz minden formasag nelkul magyarorszagra mi meg kis hulye magyarok csak akkor mehetunk be ha a nagykovet cipojet kipucoltuk?"

Ez olyan piszkos kérdés, hogy nem is reagálok. (Ideiglenes megoldásként javasolni fogom az amerikai töke visszavonását, az amerikai cégeknek pedig az ország elhagyását, teljes államosítást, egy Párt rendszert, új 5 éves tervet, téeszesítést, kitelepítést, kuláktörvényt....továbbá új megegyezést Putyinnal amely biztosítja a szférának az új Szovjethez való (örök és testéri)tartozását. Aláíráss Potsdamban. Meg csak röhögni tudok, hogy alig 16 éves demokráciaából ez nölt ki. Peiod.)

"(T?)te egy magyarul iro amerikai vagy? "

Privát ügy. Semmi közöd hozzá. Én sem kérdezem, hogy ki volt a nagypapi.

"Semmi kozod a magyarsaghoz?" (Mi az a magyarság?)

Privát ügy. Semmi közöd hozzá. Én sem kérdezem, hogy ki volt a nagymami.

"Veletek hogy bannak amerikaban?" (Kik azok a valatek?)

"Mondjak hogy kis mocskos magyar?"

Hát... egyszer a 33 év elsö harmadában...mondom egyetlen egyszer ...valaki azt mondta nekem (tartozott a cégemnek $7,000-el), hogy "fucking foreigner". Kiderült, hogy 3 évvel késöbben érkeztt mint én. Német volt.

"És hogy a magyarok nem is olyan rosszak es volt egy magyar baratjuk aki kessel es villaval is tudott enni?"

????? És nem beszélt hülyeségeket, és paranoid sem volt...

Megint nem veszlek komolyan. Mert csípöböl vagy magyar.

S ehhez az Elnök urad most hozzásegít.

Mi itt nem így képzeljük.

Period.
Előzmény: alfredoo (207)