kohi Creative Commons License 2005.08.06 0 0 15853
TEljes mértékben igazad van.

Igaz, hogy pirinyó hibák vannak a kocsival itt-ott, de ez más márkáknál is előfordul, arról nem is beszélve, hogy a média igen csak negatív hozzáálása nyomatékosítja ezt ami persze szeritnem nem igasságos. Aróól nem nagyon írnak, hogy a saját árkategória versenyében ez a legszebb mint kívül, úgy belül is, és arról sem, hogy a dízeleket dícsérve sok más márka meri használni az erőforrásokat lsd pl Jaguar, ami szerintem egy igen neves márka a saját kategóriájában. Továbbá közösen a legnagyobb európai és ameriaki válalatokkal dolgozik 1ütt, pl BMW, Ford, GM ,stb.
Mindig is szép kocsikat készített főleg a 206-ok óta :) előtte meg mndenki a 106-os és egyéb mérgezett egér kosciajit imádták :)
Jómagam is ültem már több féle verdába és eddig mindig volt pár apróság volt fordom 2x, wolskvagenem 1x, fiat, citroen , van opel is a családban, és még megyannyi autó. Szeretem a kocsikat és sok-sok jó és kevésbé jó tulajdonságokat tudok felhozzni a különböző márkák mellett. a 307 macsekommal is volt anti pollution meg szerintem jól át is vertek veleami kiscit meg keserítette az örömömet elejinte de a kocsi mióta megcsinálták hála Istennek megy és nagyon megy én meg szeretem :) Még ma is ha ránézek öröm tölt el mert szeretek vezetni és tetszik amit vezethetek. Ettől gyengébb kocsit soha senkinek sem kívánok. A társaság tényleg jó, kellemes érzés olvasni mások irományait, mert a téma az ami közös ugyebár :D
A presztizsről (remélem jól írtam le, mert még megróttok :P ) meg scak annyit, hogy a kocsitól amit elvárok azt teljesítse és függetlenül ettől csk azt várom el, hogy a gyártó az gondoskodjon a korrekt szervizekről és támogatásról amennyire csak tud.
A megbízhatósáról meg amit írtatok , hát úgy legyen :)
Most ennyi jutott eszembe, hirtelen felindulástól vezérelve :)
Üdv mindnekni !! :)
Előzmény: Smíró (15838)