gyuri62 Creative Commons License 2005.08.06 0 0 13843
Gázló

 

Hurrá! Túl vagyok első mountis  túrámon, szinte épen, egészségesen.

 

A reggeli rajt után a második ep.-ig sikerült  2 remek pofára eséssel  megadni magamnak az alaphangulatot. Kicsit szokatlan még nekem egy keréknyom szélességű, csurom vizes sáros vályúban közlekedni :) Sikerült megragadnom a papa csapat egy részében, ahol Istyu, B.Laci, Andor, Henger, Tomi, 7omi, és egy ismeretlen sporival kezdtük falni a kilométereket. Ha valaki megkérdezné merre voltunk, fogalmam sincs, de nagyon tetszett a pálya a helyenként (nekem legalább is) brutális sár ellenére.

A hegymenetek az első pár kilométert leszámítva elég jól mentek, főleg az utolsó, ahol végre elkaptam a ritmust. Szokatlan volt az üléspozíció, meg hogy minden pillanatban korrigálni kellett az úthibákat.  Sajnos a technikai hiányosságokat nem lehet erővel pótolni. A gázlókat 2 kivételével gyalog teljesítettem, nem tagadom az elsőnél tele lett a gatyám :)) Túl sokat kínoztam magam Január óta, hogy most egy csonttöréssel vagy hasonlóval befejezzem az idényt Augusztusban. Mentségemre legyen mondva, társaim szerin is nagyon sok víz volt a patakban, nem mertem nekimenni úgy, hogy nem látom az alját.

A csapat nagyon jó volt, végig sikerült össze tartani   Minimális technikai problémákkal kellett csak megküzdeni. Köszönöm Andornak a bicajt, Istyunak a vezetést, mindenkinek a segítséget, bíztatást, jó hangulatot, Hengernek a parádés tempómenést az  aszfaltos lejtőkön :)

Jövőre is itt a helyem, kicsit jobban felkészülve, mert azért ez a túra nem igazán egy hót hülye kezdőnek való :))