Helló mindenki!
Megjöttem Gázlóról!
Nagyon jó volt. Sajnos nem volt valami jó időm, mert Topicosok vezettek az elején, de ők 130km-es távra mentek, ezért szétváltak útjaink. Ezután egy haverommal mentem tovább, elértünk még egy ellenőrzőpontig, de azután káosz, teljesen eltévedtünk. Valahogy leértünk egy tanyához, és ott tudtuk meg h. hol vagyunk, onnét lementünk a 8-as úthoz e-közben megdöntöttem lagymatag sebeségrekordomat, 58,5km/h 1.5km/h-val. Nem akartunk a 8-ason menni, ezért egy kitérővel elmentünk SZentgálra, onnét Herendre, és ott tértünk vissza a majdnem hejes útvonalra, amin elmentünk Bándra, onnét a 10-es ellenőrzőpontra. Ott már csak 20perc volt vissza a szintidőből, és elkezdett hatni a kóla hatása, amit még Bándon ittam. Ott találkoztunk egy csoportal és lehagytam a haverom és elkezdtem spurizni. 35-el, felfele 28-30-al mentem 2perc volt vissza amikor beértem Veszprém határába. Onnantól 40-45-el mentem. A célba is érdekesen értem be, 35-el mentem és gyorsan lefékeztem, elsőkerékre érkeztem.
Odarohantam a cél állomáshoz és nyugtatgattak, mert annyira lihegtem, meg remegtem. És nagy örömömre mondták, hogy én vagyok a legfiatalabb (1991. 03. 17.) és átattak nekem egy díjat, egy éves Bringa előfizetéssel.:D Etána megiterjúvoltak, és végre lepihenhettem.
Adatokat pontosan nem tudom
idő:9óra 1-2perc
max. seb.:60km/h
megtett táv:95-100km
Részletekért érdeklődjetek!
többi topicos 1órája fejezte be.