Tomy44 Creative Commons License 2005.08.04 0 0 1461
Szervusztok!

Kicsit belelapoztam a topicba és van néhány szösszenet amit hozzáfűznék.

Az olaj árát (nem a benzinét, az bakfitty) szisztematikusan emelik. Nem kell hozzá se diploma, se szakirányú végzettség. Amikor azt kérdezzük hogy MÉÉÉ ??? akkor ott a kész válasz: Mert egyre kevesebb van belőle. Pont! Vita nincs, ez van. Lehet mutogatni az autógyárakra meg megmindenkire. Kicsit olyan ez mint a dohányos a drogos meg az alkesz. Függ tőle és kész. Mindegy meddig nem tankol, egyszer úgyis késésben lesz, el kell menni a nagyihoz, nagy terjedelmű dolgot kell hazavinni, rosszabb esetben orvoshoz kell menni. Akkor előveszi az autót és ugyebár az autó benzin/gázolajjal megy.

Az olaj hatalmas erő (olyan mint a star wars-ban a sötét oldal, csak ez szürke:). Olyan találmányok nem tudnak érvényesülni mint például ami filléres befektetéssel megoldja, hogy az első betöltött olaj minőségromlás nélkül kiszolgálja az autó élettartamát. 150'000 km-es futásteljesítménynél ez már egy autónál is "komoly" fáradt olaj mennyiség. Környezetvédelem a profit oltárán. Kicsit összeesküvés-elméletes, de nem annak szántam. :)

Miért kell prémium üzemanyaggal teletankolni az autót? (a tágulási tartályt is)
Mert prémium-üzemanyag nélkül nem is élet az élet. Az üzemanyagot el kell adni, annak fogynia kell mindenáron. Hogyan is lehet ezt kivitelezni? Természetesen a legegyszerűbb módja hogy rá kell terhelni az első vonalban lévőkre. Ha nem tudod eladni ? Nem vagy megfelelő a "szakmára", egy béna, a kút feketebáránya, az üzemanyag-forgalmazás szégyene, ki vagy rúgva, taigetosz pozitív.


Remélem sikerül kiérezni az irományból a tragikomikumot és ha nem is untattalak vele benneteket az már szinte öröm.

Tisztelettel